Krásné bydlení ze staré kancelářské budovy v Tokiu

Firma Torafu Architects se ujala rekonstrukce domu v Tokiu, Japonsko. Stará betonová budova, postavená asi před 40 lety, byla dříve využívaná jako sklad, kancelářské prostory a byt v horním patře. Úkolem architektu bylo vytvořit ze suterénu sklad a z ostatních podlaží obytnou plochu. Výsledek je velmi působivý, díky odstranění všech zbytečných příček.

megurohoncho_house_hqroom_ru_1

megurohoncho_house_hqroom_ru_2

megurohoncho_house_hqroom_ru_3

megurohoncho_house_hqroom_ru_4

megurohoncho_house_hqroom_ru_5

megurohoncho_house_hqroom_ru_6

megurohoncho_house_hqroom_ru_7

megurohoncho_house_hqroom_ru_8

 

megurohoncho_house_hqroom_ru_9

megurohoncho_house_hqroom_ru_10

megurohoncho_house_hqroom_ru_11

megurohoncho_house_hqroom_ru_12

megurohoncho_house_hqroom_ru_13

megurohoncho_house_hqroom_ru_14

megurohoncho_house_hqroom_ru_15

megurohoncho_house_hqroom_ru_16

megurohoncho_house_hqroom_ru_plan-975x1424

 

Autor článku

BAH5l

Komentáře k článku